Möt Fotbollstränarna

Milos Milojevic 1:2

October 25, 2020

Milos Milojevic assisterande tränare för Röda Stjärnan är dagens gäst hos Möt Fotbollstränarna i ett väldigt nördigt avsnitt!!

 

I detta avsnitt som är del 1 av 2, berättar Milojevic om tankarna om att bli tränare under spelarkarriären, om första tiden som tränare, vad det gav honom att arbeta i många olika roller under flera år, hur det var att kombinera rollen som akademichef och assisterande i Mjällbys A-lag, hur han började sätta grunder och bygga upp Mjällbys akademi och om hur det är att gå från assisterande till huvudtränare som han gjorde i klubben, vad han gjorde för att förbereda laget för Superettan som de vann direkt och hur det var att inte följa med laget till Allsvenskan.

 

Milojevic beskriver även sin fotbollsfilosofi, hans viktigaste principer, hur han gör för att ta sina idéer från taktiktavlan till fotbollsplanen och hur en av hans träningar kan se ut. 

 

Missa inte del 2 som släpps om en vecka. Då pratar vi om hur det är att jobba i hans favoritlag Röda Stjärnan, om pressen, att jobba med tidigare storspelaren Dejan Stankovic, fotbollen de vill spela och om hans ledarskap. 

Play this podcast on Podbean App